Toamnă politică fierbinte în partidele din Gorj

0
237

Se anunţă o toamnă politică fierbinte în partidele din judeţul Gorj. Cel puţin în ceea ce priveşte PSD şi ALDE Gorj lucrurile par să meargă în această direcţie. Nici liberalii nu stau mai bine, având în vedere că sunt disensiuni pe tema listei pentru alegerile europarlamentare.
Social-democraţii au două probleme de rezolvat toamna aceasta, la nivel local. Este vorba de organizarea sau nu de alegeri interne şi de stabilirea unei noi conduceri. În al doilea rând punerea în operă a unui sondaj de opinie în baza căruia să fie desemnat candidatul la fotoliul de primar de Târgu Jiu. Din această perspectivă se anunţă o încleştare plină de scântei.
Nici la ALDE Gorj nu va fi linişte, având în vedere că în conducerea filialei judeţene a sosit fostul primar de Turceni, Ion Iordache, direct pe un post de vicepreşedinte. Iordache ar putea fi un concurent serios pentru Dian Popescu în ceea ce priveşte şefia ALDE Gorj. Şi la PMP Gorj ar putea fi agitaţie, dacă partidul nu va sta bine în sondaje şi va fi sub pragul de accedere în parlament. USR nu are încă structuri constituite, deci este ferit de probleme. Într-o situaţia similară se află şi PRO România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here