Pandurii, neînvinşi în amicale

0
50

Formaţia Pandurii Târgu-Jiu s-a impus, sâmbătă, în ultimul meci de verificare dinaintea startului oficial. Trupa lui Adrian Bogoi a trecut cu 2-0 de CS Sporting Roşiori, într-o partidă disputată pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal.
În prima parte a meciului, gorjenii au mizat, probabil, pe primul 11 pe care îl vor folosi şi în runda inaugurală. În partea a doua, gazdele s-au bazat pe mai mulţi juniori, dar şi pe patru fotbalişti francezi veniţi în probe.
Golurile pandurilor au fost marcate de Tudoran, în minutul 15, din penalti şi Trancă, în minutul 77, dintr-o lovitură liberă de la peste 20 de metri.
Prin telefon Adrian Bogoi, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Bogoi a declarat că mai aşteaptă jucători în perioada următoare, dar fotbaliştii săi se pregătesc conştiincios pentru a intra în ritmul competiţional.
Prin telefon Adrian Bogoi, antrenor Pandurii Târgu Jiu

La meci a asistat şi reprezentantul Federaţiei Române de Fotbal, Auraş Braşoveanu, şeful departamentului de licenţiere a cluburilor din Liga 2 în cadrul federaţiei. Acesta a inspectat împreună cu administratorul special al clubului Pandurii, Marin Golea, terenul sintetic recent amenajat în vederea omologării acestuia pentru meciurile oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here