Sute de candidaţi susţin astăzi proba scrisă a Examenului de Titularizare în judeţul Gorj

0
58

Sute de candidaţi trec astăzi prin emoţiile Examenului de Titularizare în învăţământ.
Potrivit metedologiei aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale, astăzi este programată proba scrisă a Examenului de Titularizare.
În judeţul Gorj sunt 570 candidaţi înscrişi în concurs pentru posturi vacante şi rezervate. Examenul a început la ora 10,00 şi durează 4 ore. În Gorj, centrul de examen a fost stabilit la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu, din Târgu Jiu. Vor fi subiecte pentru 47 de specialităţi.
Evaluarea lucrărilor se va face în 11 centre din ţară.
În data de 17 iulie vor fi comunicate rezultatele. Înregistrarea contestaţiilor la inspectoratul şcolar şi transmiterea acestora la centrele de evaluare va avea loc în perioada 17-18 iulie, urmând ca până pe 23 iulie acestea să fie soluţionate. Pe 24 iulie vor fi făcute public rezultatele finale. Nu în ultimul rând pe 25 iulie va avea loc repartizarea candidatilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, la nivelul judetului in care au sustinut proba practica sau inspectia speciala la clasa in profilul postului, indiferent de judetul in care au sustinut proba scrisa, ierarhizati pe o lista unica, in ordinea descrescatoare a mediilor de repartizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here