Performanţă istorică pentru Dream Team

0
66

După ce a luat locul 2 la Campionatul Regional de la Craiova, echipa Dream Team Târgu Jiu a încheiat pe un senzațional loc 4 Campionatul Național de la Alba Iulia. La competiţia de minifotbal au participat cele mai bune 20 de echipe din țară.
Gorjenii au fost repartizați în grupa B, alături de: Autovip Șimleul Silvaniei, MAV Sports Timișoara, Young Boys Târgoviște și Festiv Bucium Roman Neamț. Cu două victorii, un egal şi o înfrângere, Dream Team a progresat în fazele superioare ale competiţiei. În sferturi, echipa lui Bogdan Chiriac a trecut de FC Hermannstadt Sibiu, după un meci nedecis, încheiat la loviturile de departajare.
Visul gorjenilor s-a oprit în semifinale, unde MAV Sports Timișoara a trecut cu 4-0 de trupa noastră.
În finala mică, Dream Team a întâlnit adversara din finala Campionatului Regional de la Craiova, Borussia Hermannstadt Sibiu.
Meciul părea să se îndrepte spre un rezultat nul și loviturile de la 7 metri, dar în minutul 1 de prelungire, Borussia a marcat după un corner și s-a impus cu 1-0.
Chiar şi aşa, performanţa este una deosebită pentru campioana din Gorj.
Bogdan Chiriac, delegat Dream Team Târgu Jiu

MAV Sports Timișoara s-a impus în finala cu Extratereștrii Bistrița, scor 3-1. Titlul de „Cel mai bun jucător” al competiției a mers la gorjeanul de la MAV, Andrei Nemițanu.
Andrei Nemiţanu, MAV Sports Timişoara

La festivitatea de premiere a fost prezent și internaționalul român, care a susținut și promovat acest Campionat Național, Gheorghe Grozav, precum și fostul jucător de la Dinamo, Florentin Petre. Premiile au fost acordate și de conducerea Federației de Minifotbal din România, în frunte cu președintele Ioan Onicaș și secretarul general, Attila Takacs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here