Trei echipe din Gorj, la Cupa României de minifotbal!

0
70

Minifotbalul din Gorj va fi reprezentat la turneul final al Cupei României de la Sibiu. Peppy Dolce Vita, Real Târgu Jiu și Mica Frăție sunt cele 3 echipe care vor merge în perioada 29 iunie – 1 iulie în orașul de pe Cibin pentru a se lupta cu alți 93 de adversari pentru marele trofeu.
Competiția are loc de vineri până duminică pe 8 terenuri, în total urmând să se dispute 160 de jocuri. Primele două clasate din cele 32 de grupe vor face pasul spre etapa eliminatorie. Peppy Dolce Vita, locul 5 în recent încheiata ediție de campionat local, a fost repartizată în grupa IV a Cupei României, alături de echipele Convenabil Tulcea și D&D Garage Bistrița.
Real Târgu Jiu se află la cea de-a doua participare consecutivă la Cupa României. Dragoș Fugaru și colegii săi merg la Sibiu din postura de câștigători ai fazei de Play-out a Campionatului Dolce Vita și au fost repartizați în grupa VI, alături de echipele AS United Focșani și AS Glissando Timișoara.
Cea de-a treia reprezentantă a Gorjului este echipa Mica Frăție. Băieții lui Sergiu Gheorghiță tocmai au terminat sezonul lor de debut în Campionatul Dolce Vita și au reușit și prima performanță, disputarea finalei Cupei Dolce Vita contra echipei campioane, Dream Team.
Câștigătoarea Cupei României, ediția 2018, primește din partea Federației de Minifotbal din România dreptul de a achiziționa Licența de participare la ediția a III-a a Ligii Campionilor la minifotbal, 5-9 septembrie la Terme Catez în Slovenia, competiție organizată de Federația Europeană de Minifotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here