Petrolul Țicleni, victorie în finală

0
123

Finala Cupei României – faza judeţeană şi-a consumat ultimul act, sâmbătă, la Băleşti. Meciul pentru trofeu le-a pus faţă în faţă pe Ştiinţa Turceni şi Petrolul Țicleni.
Câştig de cauză au avut “petroliştii” lui Samir Bufanu, echipa care a terminat pe locul 4, campionatul judeţean. Țicleniul s-a impus cu 2-1, după ce la pauză a condus prin două goluri splendide marcate de Alin Cornescu şi Emil Burlacu. În partea a doua, Turceniul a echilibrat disputa, a marcat dintr-un penalti, prin Ionuţ Butoi, şi a ratat o sumedenie de ocazii, balonul lovind şi bara porţii adverse.
Condusă de experimentatul Dan Amzucu, defensiva Petrolului a rezistat, iar la final jucătorii au sărbătorit câştigarea trofeului alături de fani.
La finalul meciului, antrenorul învingătoarei, Samir Bufanu, a declarat că succesul era aşteptat de suporterii din Ţicleni, iar Petrolul îşi propune să facă o figură frumoasă în Cupă.
Samir Bufanu, antrenor Petrolul Țicleni

Primarul din Ţicleni, Constantin Radu, a răsuflat uşurat la ultimul fluier al arbitrului. Edilul a declarat că va pune trofeul la loc de cinste.
Constantin Radu, primarul oraşului Țicleni

Directorul sportiv de la Turceni, Valentin Modrea, a spus că Ştiinţa a avut ghnion în finală. În plus, golgheterul Cătălin Mohora a ieşit accidentat în prima repriză,
Valentin Modrea, director sportiv Ştiinţa Turceni

Petrolul Țicleni va reprezenta Gorjul în faza naţională a Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here