Dream Team Târgu Jiu, locul 2 la Craiova!

0
46

Campioana de la Dolce Vita, Dream Team Târgu Jiu, a fost surpriza plăcută de la Campionatul Regional, disputat la Craiova. Trupa gorjeană a reuşit să ocupe locul doi, deşi la întrecere au participat 20 echipe extrem de puternice.
Minifotbalul gorjean a obţinut o performanţă de excepţie la Campionatul Regional de la Craiova. Dream Team Târgu Jiu a ajuns până în ultimul act al competiţiei, unde a fost învinsă doar în urma loviturilor de departajare de către Borussia Hermannstadt. Meciurile au fost găzduite de Arena Sportivă “Atletico” din Craiova, în perioada 8-10 iunie 2018. Campionii de la Gorj au făcut parte din Grupa D , pe care au terminat-o, fără înfrângere, reuşind 11 puncte din 12 posibile.
În sferturile de finală, Dream Team a trecut de Sporting Deva (2-0), iar în semifinale formaţa lui Bogdan Chiriac a bătut o altă echipă cu greutate FC Hermannstadt (2-1). Loteria penaltiurilor s-a dovedit decisivă în finala cu o altă formaţie din Sibiu, Borussia Hermannstadt. Meciul s-a încheiat 0-0, dar oponenţii gorjenilor au fost mai inspiraţi de la 7 metri, iar trofeul a mers la echipa mai experimentată.
Chiar şi aşa, Dream Team se poate lăuda cu o calificare, în premieră, la Campionatul Național, unde au mai ajuns, după jocurile de la Craiova, Borussia Hermannstadt, FC Hermannstadt, Codavici Reșița, Sporting Deva și MAV Timișoara.
La prima participare la un campionat regional, cealaltă reprezentantă a Gorjului, ISU Gorj, nu a reuşit să obţină vreun punct. Cu toate acestea, băieţii lui George Pecingină au avut o comportare destul de bună în Grupa C, trei din cele patru meciuri fiind pierdute la limită, în faţă unor adversari cu mult mai multă experienţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here