Un nou succes pentru Dream Team

0
36

Ediția a 12-a a Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita a luat sfârșit. Dream Team și ISU Gorj sunt echipele care s-au clasat pe primele două locuri și care vor merge la Campionatul Regional. Sâmbătă s-au împărțit și premiile de final de sezon în Complexul Dolce Vita.
Dream Team Târgu Jiu îşi continuă dominaţia în minifotbalul gorjean, reuşind pentru al treilea an la rând să câștige titlul. Lupta dintre Dream Team și ISU Gorj s-a dus până în penultima etapă, când, în meci direct, campionii s-au impus cu scorul de 2-1.
Cristian Barbu, de la echipa campioană, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.
Cristian Barbu, Dream Team Târgu Jiu

      vox dolce vita cristi barbu

Dream Team a dat şi golgheterul competiţiei, pe Ion Cănăvoiu, care a reuşit 49 de goluri. Cel mai bun portar a venit de la ISU Gorj, Florin Constantinescu.
Florin Constantinescu, ISU Gorj
      vox dolce vita florin constantinescu

Pe locul trei s-a clasat Farmacia Victoria.
Cătălin Birău, Farmacia Victoria
      vox dolce vita catalin birau

Primele două clasate vor reprezenta județul la Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova. Meciurile vor avea loc pe Baza Sportivă Atletico începând de vineri și până duminică, în perioada 8-10 iunie.
Bogdan Chiriac, Dream Team Târgu Jiu
      vox dolce vita bogdan chiriac

La festivitatea de premiere, invitatul special a fost primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Alături de acesta, a mai fost prezent inspectorul șef al ISU Gorj, Augustin Malacu, dar și reprezentantul unuia dintre partenerii competiției, George Deaconu. Organizatoarea competiției, Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj, a fost reprezentată de președintele Cosmin Iosu.
Cosmin Iosu, preşedinte ACS Minifotbal Gorj
      vox dolce vita cosmin iosu

Trofeul Fair Play a revenit echipei Profi Târgu Jiu, iar locul I în play-out a fost ocupat de Real Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here