Petrolul Bustuchin şi-a spulberat adversarii la judeţ

0
142

Petrolul Bustuchin a sărbătorit câştigarea titlului judeţean. Formaţia condusă de Mihai Dinu s-a impus în Liga a 4-a şi a primit trofeul de campioană la meciul de pe teren propriu cu Vulturii Fărcăşeşti.
A fost o adevărată sărbătoare pentru fanii prezenţi la stadion, iar gazdele au făcut spectacol pe teren. Liderul s-a impus cu 5-0.
Căpitanul Petrolului, portarul Dragoş Constantinescu, a declarat că el şi colegii nu vor sărbători mult timp câştigarea campionatului, deoarece se apropie returul Cupei României şi, mai important, barajul de promovare în Liga a 3-a.
Dragoş Constantinescu, portar Petrolul Bustuchin


La festivitatea de premiere a fost prezent şi cunoscutul actor gorjean Nicodim Ungureanu, de loc din Bustuchin, care a fost impresionat de prestaţia campioanei judeţene, dar şi de suporterii din localitate.
Nicodim Ungureanu, actor

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, s-a declarat extrem de mulţumit de performanţa echipei sale. Singurul regret al lui Ciocea a fost că de la festivitatea de premiere a lipsit şeful AJF Gorj, Mihai Prunariu.
Ion Ciocea, primarul comunei Busctuchin

Ciocea a mai spus că Petrolul Bustuchin poate face faţă în Liga a 3-a, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar.
Ion Ciocea, primarul comunei Busctuchin

Gorjenii vor da baraj pentru a intra în eşalonul terţ cu Crișul Chișineu, din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here