Pandurii s-au salvat de la retrogradare

0
64

Pandurii Târgu Jiu a rămas în liga secundă. Gorjenii au obţinut punctul de care aveau nevoie la Brăila şi au terminat campionatul pe locul 14.
Alexandru Pop a deschis scorul rapid pentru Dacia Unirea, în minutul 13, dar Tudoran a restabilit egalitatea în partea a doua a jocului. Având în vedere că Dunărea Călăraşi şi-a respectat blazonul şi s-a impus la Metaloglobus Bucureşti cu 2-0, ambele formaţii au jucat la egal, iar meciul de la Brăila s-a terminat 1-1. Formaţia din Capitală a fost ultima care a retrogradat.
Tehnicianul pandurilor, Adrian Bogoi, a declarat că trupa gorjeană a meritat să rămână în liga secundă, iar rezultatele directe cu Metaloglobus au demonstrat acest lucru.
Adrian Bogoi, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Optimist, Bogoi se gândeşte deja la viitor, declarând că urmează un campionat extrem de greu. Mai multe echipe cu pretenţii au promovat în Liga a 2-a, iar pandurii vor avea o misiune dificilă dacă nu vin şi fondurile necesare derulării activităţii sportive.
Adrian Bogoi, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Pe de altă parte, directorul sportiv Emil Dică a decis să părăsească Pandurii, şi asta deoarece anumite promisiuni neonorate ale conducerii nu au putut fi trecute cu vederea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here