Pandurii vs UTA, un nou duel al suferinţei

0
169

Pandurii caută cu disperare victoria în liga secundă. Fotbaliştii gorjeni nu au mai bătut pe nimeni de 5 meciuri, iar alt rezultat în partida cu UTA Arad ar adânci prăpastia în care se află trupa alb-albastră.
Nici bănăţenii nu o duc prea bine. Cotată printre favoritele la promovare în acest sezon, “Bătrâna Doamnă” nu se poate lăuda cu mari realizări pe teren.
Cu toate acestea, tehnicianul Pandurilor, Adrian Bogoi, a admis că arădenii au în continuare o echipă redutabilă, chiar dacă se află în jumătatea inferioară a clasamentului.
Adrian Bogoi, Pandurii Târgu Jiu

Bogoi a comentat şi situaţia antrenorilor de la Centrul de Copii şi Juniori care au declarat că nu se vor mai prezenta la meciuri, dacă nu-şi vor primi restanţele salariale pe 3 luni. Dacă juniorii ajung la 3 neprezentări, atunci Pandurii Târgu Jiu va fi exclusă din liga secundă. Adrian Bogoi nu crede însă că se va ajunge până la dispariţia formaţiei fanion a Gorjului.
Adrian Bogoi, Pandurii Târgu Jiu

Lemac este singurul jucător suspendat din tabăra Pandurilor pentru confruntarea cu UTA. Meciul se dispută, sâmbătă, la Motru, începând cu ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here