Ciocea nu se grăbeşte să ia o decizie

0
80

Viitorul politic al primarului din Bustuchin, Ion Ciocea, rămâne incert. Unul dintre cei mai apreciaţi edili din judeţul Gorj este dorit de mai multe partide, nefiind exclusă nici o revenire “cu acte în regulă” la PSD.
Secretarul general al PRO România, Alin Văcaru, şi l-ar dori pe Ciocea din nou coleg. Deputatul a declarat că primarul este un om politic de valoare, conectat la problemele administrative. Văcaru este de părere că edilul trebuie să aleagă formaţiunea care să-l sprijine şi să-i ofere libertatea pe care nu a avut-o în PSD.
VOX 1 Alin Văcaru

Pe de altă parte, deşi nu a exclus o revenire a lui Ciocea în rândul social-democraţilor, preşedintele executiv Mihai Weber a declarat că fiecare membru nou trebuie să respecte statutul.
Vox 2 Mihai Weber

Contactat telefonic, primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, spune că nu se grăbeşte să ia o decizie. Edilul a spus însă că prezenţa lui Florin Cârciumaru în rândul social-democraţilor este lucrul care-l îndepărtează de PSD, iar o colaborare cu actualul senator este exclusă.
VOX 3 Ion Ciocea

Ciocea declara în urmă cu ceva timp că Florin Cârciumaru a promis că îi sprijină candidatura la alegerile parlamentare, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar edilul din Bustuchin a apărut pe liste ca independent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here