Minprest Rovinari, învingătoare la Old Boys

0
91

Echipa Minprest Rovinari a câștigat ediția a V-a a Cupei Old Boys Dolce Vita. Formaţia învingătoare a fost compusă, în mare parte, din foști jucători ai echipei Pandurii Târgu Jiu. Festivitatea de premiere a avut loc sâmbătă seara.
Ajunsă la ediția cu numărul 5, Cupa Old Boys a adunat la start 6 echipe formate din jucători cu vârsta de cel puțin 38 de ani. Pe locul 2 a încheiat competiția Peppy Dolce Vita care a trecut de Karma Târgu Jiu în duelul direct cu scorul de 3-1. Karma a încheiat cu medaliile de bronz în timp pe următoarele locuri s-au clasat în ordine: Primăria Rovinari, Old Boys Bîlteni și CS Dragonii. Premiile au fost înmânate de Adrian Bogoi, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, fost coleg în urmă cu un deceniu cu unii dintre jucătorii echipei câștigătoare, Minprest Rovinari.
Sincron Adrian Bogoi

La 54 de ani, Constantin Podaru de la Primăria Rovinari a fost declarat cel mai vârstnic jucător al turneului.
Sincron Constantin Podaru

Adrian Popescu de la Minprest Rovinari a luat premiul pentru cel mai bun jucător al competiţiei.
Sincron Adrian Popescu

Cosmin Iosu, preşedintele ACS Minifotbal Gorj, a vorbit despre necesitatea unor astfel de întreceri.
Sincron Cosmin Iosu

Câștigătoarea competiției, Minprest Rovinari, a primit din partea ACS Minifotbal Gorj și licența de participare la Campionatul Național de Old Boys. Acesta va fi organizat de Federația de Minifotbal din România la Piatra Neamț în perioada 24-26 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here