Patru medalii româneşti la Târgu Jiu

0
71

Delegaţia României a încheiat Campionatele Europene de seniori Under 22 de la Târgu-Jiu cu 4 medalii în palmares. Pugiliştii autohtoni au bifat la competiţia internaţională o medalie de aur, două de argint şi una de bronz.
Cea mai mare speranţă a “tricolorilor” de la această întrecere, Robert Jitaru, şi-a confirmat încă o dată valoarea. Brăileanul ce boxează pentru CSA Steaua şi-a păstrat titlul de campion european cucerit anul trecut la categoria 56 de kilograme. Pugilistul de 22 de ani s-a impus la puncte în finala disputată cu azerul Tayfur Aliev, după un meci desfăşurat într-o atmosferă de zile mari.
La 57 kg, Cristina Cosma de la CSA Steaua a fost învinsă de campioana mondială din Italia Irma Testa, iar la +81 kg, Alina Gabriela Ene de la CSM Slatina nu a reuşit să treacă de sportiva maghiară Adrienn Juhasz. La masculin, reprezentanţii noştri au mai bifat o medalie de bronz, prin Alberto Biro (SCM Bacău), la categoria 81 kg.
La galele finale din oraşul lui Brâncuşi au luat parte nume grele din lumea boxului autohton, printre care foştii campioni de la profesionişti şi amatori, Mihai Leu şi Dorel Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here