Pandurii au pierdut…din nou

0
121

Pandurii au viaţă grea în liga secundă. Elevii lui Adrian Bogoi au bifat al treilea eşec la rând, fiind învinşi de către CS Afumaţi cu 2-1. Toate meciurile pe care le-au pierdut gorjenii în 2018 au fost pe teren străin.
Deşi au jucat în superioritate numerică aproape o jumătate de oră, pandurii nu au putut evita o nouă înfrângere. Gazdele au deschis scorul în minutul 20, după un corner, când Patriche a fost primul la o minge respinsă de apărarea adversă. Ilfovenii şi-au dublat repede avantajul, după un supergol al lui Avram, din lovitura liberă.
Pîrvulescu a reaprins speranţele vizitatorilor pe final de repriză, când incursiunea sa a adus un penalti pentru trupa lui Bogoi. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Ionică (`45).
În minutul 64, Tudorache a văzut cartonaşul roşu după o intrare extrem de dură asupra lui Băjan.
Cu un om în plus, Pandurii nu a pus însă o presiune prea mare pe gazde, singura ocazie clară venind pe final de joc, când acelaşi Ionică a tras mult pe lângă poartă.
În urma acestui joc, formaţia fanion a Gorjului a coborât pe locul 18 în clasament. Etapa viitoare, la Motru, vine liderul Dunărea Călăraşi, iar sărbătorile pascale nu se anunţă foarte liniştite pentru alb-albaştrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here