S-a făcut inaugurarea Sălii Sporturilor. Nume “grele” au lipsit

0
84

Inaugurarea Sălii Sporturilor din Târgu a avut loc duminică, 25 martie. Formalităţile de rigoare au fost făcute de primarul municipiului, Marcel Romanescu. Alături de edil a fost şi deputatul de Gorj, Victor Ponta, fostul premier, în mandatul căruia s-a iniţiat proiectul.
În schimb, niciun social-democrat cu funcţie de conducere din judeţ nu a participat la inaugurare. Şi colegii de alianţă, de la ALDE, au procedat la fel, probabil speriaţi de prezenţa fostului prim-ministru. În aceste condiţii, panglica inaugurală a fost tăiată de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, de deputatul Victor Ponta, de Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Gorj, de şeful ISU Gorj, Augustin Malacu şi de deputatul PNL Dan Vîlceanu.
“Cetăţenii ne-au dat astăzi o lecţie”, a declarat Romanescu, uimit de lipsa de unitate a oamenilor cu putere de decizie.
VOX 1 Marcel Romanescu

Edilul a spus că a făcut toate demersurile necesare pentru ca oamenii politici care au contribuit la ridicarea Sălii Sporturilor sau care ocupă funcţii importante pentru gorjeni să vină la inaugurare. Romanescu a mai spus că Victor Ponta nu putea lipsi de la eveniment.
VOX 2 Marcel Romanescu

Deputatul Victor Ponta a declarat că este un moment de bucurie pentru Târgu- Jiu, iar oamenii politici care nu au fost prezenţi la deschidere nu-şi respectă alegătorii.
VOX 3 Victor Ponta

Aproximativ două milioane de euro au fost alocaţi de către Compania Naţională de Investiţii pentru Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Lucrările de modernizare şi extindere au fost demarate în 2016, iar noua locaţie are 1.250 de scaune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here