Penitenciarului Târgu Jiu a luat Cupa Firmelor

0
77

Cupa Firmelor și Instituțiilor din Gorj la minifotbal și-a desemnat câștigătoarea. Echipa Penitenciarului Târgu Jiu s-a impus în finala cu FC Anna, scor 2-1, și a primit dreptul de a participa la Campionatul Național de la Oradea.
Băieții de la FC Anna au început mai bine jocul și au deschis scorul prin George Segărceanu în minutul 9.
1-0 a fost și scorul pauzei, dar acesta s-a schimbat rapid în startul reprizei a doua. Iulian Oprița a egalat la unu și a relansat finala.
Penitenciarul a punctat din nou cu 10 minute înainte de expirarea timpului regulamentar prin Remus Deaconu, gol care s-a dovedit a fi decisiv.
Portarul celor de la Penitenciarul, Florin Zeveleanu, a avut două parade excelente spre final și a menținut scorul de 2-1.
La festivitatea de premiere, invitat special a fost portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca.
VOX Răzvan Stanca

      penitenciarul 1

Tiberiu Olaru de la FC Anna a primit premiul pentru cel mai bun portar al competiţiei, iar Iulian Oprița de la Penitenciarul Târgu Jiu a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.
VOX Iulian Oprița
      penitenciarul 2

Penitenciarul Târgu Jiu a primit astfel, din partea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, dreptul de a participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor de la Oradea din perioada 15-17 iunie.
Cosmin Iosu, preşedinte ACS Minifotbal Gorj
      penitenciarul 3

Jucătorii şi oficialii celor două echipe au primit diplome şi premii de la organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here