Penitenciarului Târgu Jiu a luat Cupa Firmelor

0
101

Cupa Firmelor și Instituțiilor din Gorj la minifotbal și-a desemnat câștigătoarea. Echipa Penitenciarului Târgu Jiu s-a impus în finala cu FC Anna, scor 2-1, și a primit dreptul de a participa la Campionatul Național de la Oradea.
Băieții de la FC Anna au început mai bine jocul și au deschis scorul prin George Segărceanu în minutul 9.
1-0 a fost și scorul pauzei, dar acesta s-a schimbat rapid în startul reprizei a doua. Iulian Oprița a egalat la unu și a relansat finala.
Penitenciarul a punctat din nou cu 10 minute înainte de expirarea timpului regulamentar prin Remus Deaconu, gol care s-a dovedit a fi decisiv.
Portarul celor de la Penitenciarul, Florin Zeveleanu, a avut două parade excelente spre final și a menținut scorul de 2-1.
La festivitatea de premiere, invitat special a fost portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca.
VOX Răzvan Stanca

Tiberiu Olaru de la FC Anna a primit premiul pentru cel mai bun portar al competiţiei, iar Iulian Oprița de la Penitenciarul Târgu Jiu a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.
VOX Iulian Oprița

Penitenciarul Târgu Jiu a primit astfel, din partea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, dreptul de a participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor de la Oradea din perioada 15-17 iunie.
Cosmin Iosu, preşedinte ACS Minifotbal Gorj

Jucătorii şi oficialii celor două echipe au primit diplome şi premii de la organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here