Două victorii consecutive pentru panduri

0
95

Pandurii se descurcă bine în 2018. Echipa lui Adrian Bogoi a obţinut un nou succes pe teren propriu, 2-1, cu CS Mioveni. Victoria i-a urcat pe amfitrioni pe locul 14, poziţie ce asigură salvarea de la retrogradare.
Ayza a deschis scorul în minutul 4, dar gorjenii au revenit rapid în joc, Ionică egalând cu un voleu spectaculos în minutul 9. Echilibrul numeric s-a rupt înainte de pauză, când fostul pandur Florin Ilie a văzut cel de-al doilea cartonaş galben, după un henţ. Oaspeţii nu au rezistat în inferioritate numerică, iar în minutul 64 Sima nu a mai putut face nimic la lovitura de cap a lui Tudoran.
Portarul echipei noastre, Răzvan Stanca, speră în continuare că Pandurii va supravieţui încercărilor din actualul sezon. Formaţia fanion a Gorjului trebuie să se descurce pe plan sportiv, şi juridic, acolo unde clubul a demarat o acţiune împotriva membrilor asociaţi.
Răzvan Stanca, portar Pandurii Târgu Jiu

În etapa viitoare, echipa noastră va juca la AFC Hermannstadt. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 1, duminică, 18 martie, de la ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here