Vâlceanu despre Cosmin Popescu: “Este Viorica Dăncila de Gorj”

0
112

Liderii PNL Gorj sunt de parere ca motivul pentru care primarii liberali nu au primit bani din repartizarea cotei de 20% din sumele defalcate din taxa pe valoarea adaugata il constituie o razbunare. In opinia presedintelui PNL Gorj, Dan Valceanu, PSD incearca sa le distruga bugetele locale primarilor liberali, pentru ca edilii sa fie acuzati ca nu fac nimic.
Presedintele liberalilor de la Gorj ii cere lui Cosmin Popescu sa se implice si sa rezolve problemele, pentru ca, de cand conduce Consiliului Judetean nu are nici o realizare.
Dan Valceanu, presedinte PNL Gorj

Vîlceanu este de parere ca președintele Consiliului Judetean este “Viorica Dăncilă de Gorj”, care doar execută ordinele șefilor de partid.
Dan Valceanu, presedinte PNL Gorj

Presedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, este de parere ca afirmatiile lui Dan Valceanu sunt deplasate, considerandu-l pe Cosmin Popescu un bun manager.
Mihai Weber, presedinte executiv PSD Gorj


Din totalul de 91 de miliarde de lei, doar 17 miliarde au revenit unor primării PNL, în condițiile în care cele două municipii din județul Gorj au primari liberali. Primaria municipiului Motru nu a primit nici macar un leu.

foto:gorj24.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here