Crucea Roşie Gorj donează cearceafuri pentru nou-născuţi!

0
144

Crucea Roșie Română, Procter&Gamble și PROFI au echipat 41 de maternități de stat din România cu peste 80 de pătuțuri noi și 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuților confortul de care au nevoie în primele zile de viață.
Donația face parte din campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”.
Campania s-a desfășurat în perioada iunie – septembrie 2017 în magazinele PROFI. Beneficiind de forța brandurilor Ariel, Lenor și Pampers, P&G a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vânzărilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante în campanie a fost direcționată către această cauză. Identificarea nevoilor imediate existente în cadrul maternităților de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roșii Române iar distribuția materialelor a demarat în decembrie.
Si Filiala Gorj a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, va dona maine joi 11.01.2018 , ora 12 , Spitalului Judetean de Urgenta Tg-Jiu- sectia Maternitate-Neonatologie , 150 de cearceafuri pentru noii nascuti .
“Maternitatea este locul în care cei mici iau contact pentru prima dată cu mediul extern, fiind un spațiu esențial atât pentru starea lor de bine, cât și a mamelor. Astfel, într-un efort colectiv, ne-am propus ca prin aceasta inițiativă să transformăm secția de nou-născuți din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Tg-Jiu, într-un loc mai bine echipat, care răspunde nevoilor acestora. Ne bucurăm să fim alături de o inițiativă atât de frumoasă, care ne-a invitat, pe fiecare din noi, la un exercițiu de solidaritate”, a declarat Marius Vlaicu, Presedintele Filialei Gorj a Societatii Nationale de Cruce Roșie din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here