Continuă bătaia de joc la adresa juniorilor?

0
107

Situaţia deplorabilă în care au fost lăsaţi juniorii de la Pandurii Târgu Jiu poate fi “studiu de caz” pentru cluburile de fotbal din ţară.
De ceva vreme, tinerii dornici de afirmare sunt nevoiţi să bată judeţul în lung şi în lat că să se pregătească.
Vorbim de fotbaliştii de la Centrul de Copii şi Juniori, care au răms, din primăvara anului 2015, fără terenul de antrenament.
Deşi reprezentanţii municipalităţii declarau că lucrările la terenul sintetic din cadrul Stadionul Municipal vor demara cât se poate de repede, nimeni nu a mişcat un deget pentru a “aplica” suprafaţa de joc.
Între timp, în 2016, juniorii U17 de la Pandurii câştigau Cupa României, asta deşi se antrenau pe maidanele din judeţ.
Mai mulţi părinţi şi-au arătat nemulţumirea vizavi de faptul că viitori fotbalişti fac de multe ori naveta pentru a-şi continua pregătirea şi au declarat că vor reface din banii lor terenul, dar s-au lovit de altă problemă: suprafaţa de joc ar fi fost lăsată gaj la ANAF, clubul gorjean fiind plin de datorii.
Reprezentanţii municipalităţii susţin acum că au preluat terenul din cadrul clubului, măsură ce se impunea în cazuri de „forţă majoră”, iar preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, şi-ar fi dat acordul pentru această investiţie.
Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu

Rămâne de văzut cât le va lua autorităţilor locale şi judeţene să rezolve această situaţie ruşinoasă, sau dacă vor fi găsite din nou scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here