Succes categoric la baschet!

0
100

Victorie fără emoţii pentru baschetbaliştii gorjeni.
În ultimul meci de pe teren propriu, elevii lui Laurenţiu Răuţ şi Claudiu Alionescu au zdrobit SCM Timişoara 2, scor 91-57.
Adrian Roşu a fost cel mai bun marcator de pe parchet, cu 25 de puncte, iar Răzvan Bratoloveanu a adăugat 21 de puncte pentru echipa noastră.
În această întâlnire, gazdele nu s-au putut baza pe pivotul sârb Stefan Dimitrijevic, din cauza problemelor cu viza de şedere, iar Adrian Vlad nu s-a prezentat la ultimele antrenamente.
“Până la urmă, noi ne-am dorit anul acesta să construim o echipă şi, din punctul meu de vedere, se vede că mergem din ce în ce mai bine. Nu mă aşteptam să câştigăm la o diferenţă atât de mare, dar mă aşteptam să învingem, pentru că şi la Timişoara am făcut un meci bun, dar, din păcate, am fost lipsiţi de câţiva jucători, accidentaţi, bolnavi. Am avut ceva probleme în sezonul acesta cu accidentările, pentru că suntem înscrişi pe două fronturi, şi la Under 18, şi jucăm meciuri foarte multe”, a declarat, după joc, antrenorul principal al echipei, Laurenţiu Răuţ.
La începutul partidei, suporterii au donat jucării şi dulciuri pentru copiii nevoiaşi, iar clubul le-a oferit, în schimb, calendare personalizate cu echipa de baschet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here