Iriza a împărţit cadouri în câteva localităţi din Gorj

0
124

Senatorul ALDE Gorj, Scarlat Iriza, s-a implicat intr-o campanie de sustinere a autoritatilor din localitatile judetului Gorj, prin care va trece, in curand, conducta de gaze BRUA.
Parlamentarul de Gorj alaturi de reprezentantii Transgaz au impartit aproximativ 350 de pachete cu cadouri in scolile si gradinitele din Barbatesti si Balanesti.
Aproximativ 158 de copii s-au bucurat la Barbatesti de cadourile primite.
In martie 2018, vor incepe lucrarile pentru conducta de gaze.
Locuitorii comunei sunt si ei la fel de fericiti pentru ca datorita acestei investitii vor fi si noi locuri de munca in localitate.
Scarlat Iriza, senator de Gorj

In comuna Balanesti nu a mai venit nimeni anul acesta cu cadouri pentru copii. Acestia i-au intampinat pe reprezentantii Transgaz si pe senator cu paine si sare. In semn de multumire pentru darurile oferite, micutii le-au cantat cateva colinde.
Vox 2 Scarlat Iriza, senator de Gorj

Conducta de gaze BRUA este componenta locală a conductei internaționale care va conecta sistemele de transport de gaze naturale ale României, Bulgariei, Ungariei și Austriei (BRUA), în lungime de 528 kilometri, va traversa 10 județe și va avea costuri totale estimate la 560 de milioane euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here