Dezbateri pe tema modificării Codului Fiscal!

0
56

Prefectii, sefii Administratiilor Financiare Judetene si inspectorii sefi ai Inspectoratelor Teritoriale de Munca din intreaga tara au fost convocati marti, 7 noiembrie, in videoconferinta la care au participat ministrul de interne, Carmen Dan, ministerul muncii, Lia- Olguta Vasilescu, si ministrul de finante, Ionut Mişa, tema discutiilor fiind modificarile aduse Codului Fiscal.
Dupa videoconferinta, prefectul Ciprian Florescu a convocat Comisia de Dialog Social pentru a le explica ce implica aceste modificari, motivele care au dus la implementarea lor şi care vor fi avantajele ce vor decurge din acestea.
VOX Ciprian Florescu

      VOX 1 FLORESCU

Au fost si reactii impotriva masurile propuse, insa prefectul judetului este de parere ca explicatiile date i-au lamurit pe acestia ca lucrurile nu sunt asa cum au fost expuse in spatial public.
VOX 2 Ciprian Florescu
      VOX 2 FLORESCU

Printre modificarile ce vor fi adoptate se afla trecerea cotributiilor de la angajat la angajator, reducerea impozitelor pe venit de la 16% la 10%, precum si o noua taxa de 2,25% din fondul de salarii pentru angajatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here