Gheorghe Adam, cetăţean de onoare la Teleşti!

0
124

Gheorghe Adam, cercetator si director la un prestigios institut din Moscova, a devenit cetatean de onoare al comunei Telesti, acolo unde s-a nascut si a copilarit pana cand a plecat la studii in capitala. Adam a colaborat din plin cu colegii sai de la Geneva la acceleratorul de particule.
Programul incarcat si distantele mari l-au facut pe Gheorghe Adam sa nu vina prea des pe la Telesti, insa mereu declara ca la el la tara se simte cel mai bine. Ajuns dupa mult timp pe meleagurile natale, a fost primit asa cum e normal pentru o personalitate prea putin cunoscuta in Gorj.
VOX Gheorghe Adam

      VOX ADAM

Madalin Bunoiu este gorjeanul care a convins autoritatile judetene ca merita sa-i acorde un minimum de atentie celui care s-a nascut pe aceste meleaguri si pe care viata l-a dus la mii de kilometri distanta.
VOX Madalin Bunoiu
      VOX BUNOIU

Gheorghe Adam a venit pe lume in vara lui 1943, in plin razboi, iar copilăria și-a petrecut-o în satul Șomanești. A învățat carte, a absolvit Universitatea din București, iar de aici până la o carieră în domeniul cercetării nu a mai fost decât un pas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here