Pandurii, şcoşi la penaltiuri de rossoneri!

0
227

Echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a ieşit din Cupa României după o înfrângere dramatică în Banat.
Gorjenii au fost învinşi de CSM Şcolar Reşiţa, după executarea loviturilor de la 11 metri.
Gazdele au punctat primele prin Velcotă (`6), peste numai un minut Dodoi restabilind egalitatea.
Scenariul s-a repetat şi în reprizele adiţionale.
În minutul 93 Himcinschi i-a readus în avantaj pe “rossoneri”, dar Dănăricu a replicat până la întreruperarea timpului suplimentar (`99).
Bănăţenii s-au dovedit mai inspiraţi la loviturile de departajare, Rus fiind singurul care a ratat ţinta de la 11 metri.
“A fost un joc disputat, un joc frumos, faze de poartă la ambele porți. Echipa din Reșița a avut mai multe ocazii, a fructificat două dintre ele și noi din cele 4 am fructificat 2. În prelungiri puteam câștiga și noi, și ei. Finalul a fost frumos cu penalty. Noi am ratat, Reșița din 5 a marcat 5 și asta a fost istoria”, a declarat Marcel Ploaie, antrenorul Pandurilor.

CSM Şcolar Reşiţa – Pandurii Târgu Jiu: 3-2 (1-1)
Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Dulap, Doda, Liuba (cpt.) – Vaştag – Negoescu, Bresneni, Poiană, Velcotă – Himcinschi. Au mai intrat Costescu, Muselin, Costin, Beloescu. Rezerve neutilizate : Petruţ – Iova, Bloju. Antrenor: Lucian Dobre.
Pandurii: D. Popescu – Vodă, D. Lung, Celea, Vasilescu – Raiciu, Brânzan, Tudoran – Dodoi, Şendroiu, Durkovic. Au mai intrat: Pîrvulescu, Rus, Bujor, Dănăricu. Rezerve neutilizate: Jianu,Turda, Şut. Antrenor: Marcel Ploaie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here