Criterii pentru evaluarea personalului din unităţile medicale

0
94

Personalul medical din două unităţi spitaliceşti din judeţul Gorj va fi evaluat în baza unor criterii care vor fi aprobate de către consilierii judeţeni.
Este vorba de criterii de evaluare a performanţelor profesionale individuale pentru personalul contractual din unitățile sanitare publice al căror management a fost transferat Consiliului Județean Gorj.
Vizate sunt Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu și Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, din comuna Runcu.
Criteriile de evaluare vor fi pentru evaluarea personalului care ocupă funcţiile de execuţie, precum şi funcţiile de conducere.
În ceea ce priveşte criteriile pentru personalul cu funcţii de execuţie pot fi amintite: Cunoştinţe şi experienţă profesională; 2. Promptitudine şi operativitate în realizarea atribuţiilor de serviciu prevăzute în fişa postului; 3. Calitatea lucrărilor executate şi a activităţilor desfăşurate.
Pentru funcţiile de conducere se vor utiliza, suplimentar, şi următoarele criterii de evaluare: 1. Cunoştinţe despre scopul, obiectivele şi rolul compartimentului în ansamblul unităţii; 2. Capacitatea de a lua decizii optime şi asumarea răspunderii în legătură cu acestea; 3. Capacitatea de organizare şi de coordonare a activităţii compartimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here